6 Mart 2012 Salı

Play-Off’u Çıkaran Zihniyetin…


Hafta boyunca Sivas halkı ve takımı maçın da pazartesi günü oynanacak olması nedeniyle maça ekstra motive edilmeye çalışıldı. Hatta Fenerbahçe’nin Ramazan Köse’nin resitallik performansı sonrası aldığı galibiyet Galatasaray’ı daha da strese sokmuştu kimilerine göre. Amaç Sivas’ı maça ekstra motive etmek ve Galatasaray’ı da alabildiğine strese sokmaktı. Ama istenilen olmadı Galatasaray bana kalırsa çok kötü bir performans sergilediği maçta bu ligin de üstünde oyunculara sahip olduğunu gösterdi ve aldığı skorla taraftarını mutlu etmedi; rakibini kahretti.

Benim bu sene özelinde hatta tüm sezonlar genelinde bir iddiam var. Şampiyonluğa giden takım kendisi için rahat gözükmeyen maçları farklı skorlar ile kazanıyor veya kötü oynadığı maçlarda anlamsız goller ile şans faktörünü yanında taşıyabiliyorsa bu durum, gerisindeki rakipleri demoralize eder, yarıştan kopartır. İşte bu sene Galatasaray bu durumda ve play-off denen saçmalık olmasa Kadıköy’de alınacak bir beraberlik bile şampiyonluk turu attırabilirdi Galatasaray’a. O yüzden tüm küfürlerim hatta beddualarım bu saçmalığı çıkartanlara.


Hala içimde korkular mevcut; çünkü yaşanmamış bir play-off deneyimi öncesi derbilerin yoğunlukta olacağı süreci ve performansımızı net olarak kestiremiyorum. Hatta Trabzon maçını da derbiden sayarsak, hiçbir derbide yenik duruma düşmedik yani derbi maçta yenik duruma düşen Galatasaray takımı nasıl reaksiyonlar gösterecek bilemiyoruz da. Ama futbolu bilen, tek başına sahaya karakter koyacak oyuncuların fazla olması benim için en önemli artımız. Benim gibi teknik kadro ve oyuncularında kafasında buna benzer soruların ve gel gitlerin olduğuna eminim. O yüzden de Kadıköy’de şampiyonluk turuna çıkabileceğimiz bir maçı yaşayacakken, bizi play-off maçlarına mahkum edenlerin taa…

Yine de son sözümüz #SampiyonlukSarkısıDusmesinDillerden olsun, biz havamızı bozmayalım geridekiler bizi izlemeye devam etsin.

Dip Not: Çok yakışıyor sana kaptanlık Ujfalusi çoook...

3 yorum:

  1. Anti-şikeci6 Mart 2012 15:45

    anasını sikeyim.

    YanıtlaSil
  2. Başlığı ben tamamlamadım ama sen tamamlamışsın harfi harfine..

    YanıtlaSil
  3. Anti-şikeci9 Mart 2012 17:04

    Eyvallah hocam, tamamen tepkisel sonra pli iffçi bize dava açmasın :D

    mesela başlık "şikecileri kurtaranın.." olsaydı devamı yine aynı olacaktı.

    YanıtlaSil

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails