28 Ocak 2012 Cumartesi

Sercan Yıldırım ve Yetenek




Net söylüyorum; bu adamdan bir cacık olmaz. Bu yetenekle arpa yolu kadar yol kat edemez. Sercan'a her top gelişinde sanki suratında bu ifade var."Ulan n'apacaz şimdi" der gibi. Sercan, genç yetenek yaftasını belki de vaktiyle potansiyelden dolayı almış olan ama gördüğümüz üzere bu potansiyeli bir türlü pratikte uygulayamıyor. Tamam, iyi niyetine ve çabasına hiçbir lafım yok. Lakin futbol iyi niyetle oynanmıyor. Hoş, ben kendisinin potansiyeline de inanmıyorum. Bursaspor'un şampiyon olduğu sene 6 gol atabilmiş bir adamdan bahsediyoruz. Sercan ceza sahasına girdiği zaman ne yapacağını kestiremiyoruz, emin olduğumuz tek bir şey var, o da gol atamayacağı. Samsunspor'a pis burun vurarak attığı golde bile kimse gol beklemiyordu zaten. 


Bursaspor'dayken de gol vuruşları konusunda 40 fırın ekmek yemesi gerekiyordu zaten. Galatasaray'a geldi hala gol vuruşu yapamıyor, top süremiyor, top saklayamıyor, kafa vuruşu yok, tek özelliği hızı olan bu adam neden transfer edildi demiştik sezon başında. Maksat yerli genç forvet almaksa sercan'dan daha faydalı olacak bir liste bile yapabiliriz. 



Mesela Bursaspor'dan sezon başında Gaziantepspor'a hem de bedelsiz olarak transfer olan Muhammet Demir Sercan'dan 10 gömlek üstün bir forvettir. Milli takımlar düzeyinde onlarca gol atmış bir oyuncudur, hem gol vuruşu hem de ayağına hakimiyeti üst düzeydedir. böyle bir adamı bedelsiz almak varken Sercan'a o kadar para vermek nedendir? 


Mehmet Batdal'ı koysak o da bu kadar oynar. belki de daha iyisini yapar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails