5 Ocak 2012 Perşembe

Geçmiş Zaman: Torsten Gütschow

                   
Vaktiyle, biz yeni yetmeyken takımımıza gelmiş ve yarım sezonda gönlümüze taht kurup gitmişti. O zaman neden gitti, neden gönderildi bir türlü anlamadık. Adam 15 maçta 10 gol atıp gitmişti sonuçta. Ha bir de ismini mahalle maçlarında söylemesi güzeldi ayrıca. Çocuk yaşta, sokaktan eve gelmeyen, günde 5-6 saat sokakta top oynayan bizler için arayıp da bulamayacağımız cinsten bir ismi vardı adamın. Üzülmüştük o zaman gitmesine.

Bu adamla ilgili en akılda kalan maç 3 gol attığı 8-0'lık Ankaragücü maçıydı benim için. Bir ara kendisiyle ilgili Doğu Almanya ajanı olduğu yönünde haberler de çıkmıştı. Onu bunu bilmem de, taaa 1992-1993'te gelip 6 ay oynayıp ülkesine dönen ve buna rağmen 25-26 yaşından büyük tüm Galatasaraylılar tarafından hatırlanan bir adamsa, iyi adamdır. Kim bilir belki de buraya 6 aylığına gelmesi de ajan olarak misyonunun bir parçasıydı. Misyon bizi şampiyon yapıp dönmekse, güzel misyonmuş. 




2 yorum:

  1. Rotariu demek Werder maçı demek,çizgide kalan top demek...İyi adamdı ama şu güzel insanın resminde Halil Özer denen aşağılık adamı görmeseydik.

    YanıtlaSil

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails