16 Ocak 2012 Pazartesi

Arda'ya...


Normalde Holigan Bros olarak Arda mevzusunu kendi aramızda konuşmaktan bile artık sıkılmış olsak da, bir iki gündür olanların ardından, iyi giden takımımıza çomak sokmak isteyen Arda hakkında 2 çift laf da biz edelim dedik.

Erdem Çetin;

Aslında sevmiyoruz seninle ilgili konuşmayı, kaptanlık döneminin bize utanç verdiğini söylemeyi. Ama sen konuşuyorsun devamlı, soru bile sorulmadan, fikrine bile danışılmadan seni sen yapan kulüp için, anlamsız ve aptalca. Gittin hala konuşuyorsun. Yeni takımında 11’i göremediğin dönemde mutluluk, huzur palavraları atıp; aklınca Bülent’i bu maça ekstra motive etmeye çalışıyorsun hem de bir Fenerlinin konuşacağı türden laflarla. Ama şaşmamak da lazım bu duruma. Çünkü sen menajerin olarak, Galatasaray’ın yeteneksizliği yüzünden kovduğu Ahmet Bulut’u seçtin. Zamanında Okan ve Emre transferlerinde kulübe beş kuruş kazandırmamayı başarmış eski kaleci bozuntusu yeni plan olarak seni seçti ve her seferinde senin üzerinden Galatasaray’ı karıştırmaya çalıştı, sen de alet oldun buna. Ne yazık ki Rıdvanlı, Acunlu,Emreli çevren ve menajer bozuntun ile yanlış yoldasın Arda. Gitmene zerre üzülmemiş onlarca Galatasaraylı şimdi sensiz yabancıların taraftara yem yapılmadığı, arkadaşlığın tavan yaptığı Galatasaray’dan gurur duyuyor. Kısacası Galatasaray’a Fatih Terim’e ufacık saygın varsa sus artık! Derdin takımında oynamak, kalabilmek olsun. Buralar sensiz çok daha iyi ve huzurlu…

Ben de GS Sözlük'te yazdığımı biraz toparlayıp bir şeyler yazdım;

Giderken bile basın toplantını Florya'da yapmadın. İmparatorla konuşmadın, danışmadın. Gittin çar çakala yarenlik ettin.Biz bilmiyor muyduk sanki ilk fırsatta senin de Galatasaray düşmanlığı yapacağını?  İşte gördük. Lakin Arda'nın bunlar daha iyi günleri, daha neler neler duyacağız merak etmeyin. Arda her milli takım için Türkiye'ye gelişinde böyle açıklamalar yapıp gidecek. Şu an onsuz Galatasaray'ın dolu dizgin gidiyor olmasını bile kaldıramıyor bu adam. Hani anti-imparatorcular diyor ya Fatih Terim için; "adamın egosu tavan yeaaa" diye. İşte ego tavan biri varsa o da kimilerinin sürekli dilinizden düşürmediğin, kaptanımız dediğiniz Arda Turan'dır. Arda, sen kimsin ki Galatasaray’ı “vefasızlıkla” suçlayacaksın? Neyin vefasını bekliyorsun sen?


Bazı taraftarlarımız her önüne gelene "büyük galatasaraylı, gerçek taraftar-futbolcu" gibi yakıştırmaları ne de kolay yapıyor. Ulan Mustafa Sarp'a bile "adam galatasaraylı" diye vaktiyle ses çıkarmadınız, foyası çıktı meydana, gördük ne bok olduğunu.



Arda'ya, Sabri'ye Galatasaray'ın çocuğu dediniz, tamam eyvallah… Pekiiiii…

Arda değil miydi Manisa maçında taraftar çağırınca küsüp taraftara gitmeyen?


Arda değil miydi"Avrupa kupası kaldırmadan gitmem"diyen?

Arda ve Sabri değil miydi Skibbe döneminde Lincoln kaptan olduğunda, "biz bu takımda artık kaptanlık yapmayız" diyenler? Bu adamlar kim ki Galatasaray kulübünün kaptanlığına sırt çevirecekler? 


Şimdi diyeceksiniz ki “adam derbilerde kavga ediyordu cart curt.”Bunu diyenle tartışmam zaten.



Tek dileğim, seneye biz Şampiyonlar Ligi'nde oynarken, Arda orada bizi televizyondan izleyip kudursun. Bu sene düşmeme mücadelesi veren takımına odaklasın ve Oğuz Altay’ın da dediği gibi artık sussun!

1 yorum:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails