29 Eylül 2010 Çarşamba

Şampiyonlar Ligi 2.Gün Tahminleri


İlk maç olarak Inter – W.Bremen maçını seçtim.Ligde hafta içi Roma’ya 1-0 kaybeden Inter sıkıntılı günler geçiriyor ancak bu maçta Werder Bremen’i yeneceklerini düşünüyorum.Zaten takım olma sorunu yaşayan Bremen ekibinde Boenisch, Naldo, Frings, Pizarro ve Fritz sakat.Inter kazanır.

Inter kazanır @1,50

İkinci maç G.Rangers – Bursaspor maçı.İskoçya’da son şampiyon G.Rangers bu sezona da fırtına gibi başladı.Oynadığı lig maçlarının hepsini kazanan Rangers, Şampiyonlar Ligi ilk haftasında da Old Trafford’dan beraberlik çıkarmayı başarmıştı.Bu maçta Bursaspor’un atmosferden etkilenip basit hatalar yapabileceğini düşünüyorum.Seyirci desteğiyle baskı kuracak olan Rangers kazanır.

Rangers kazanır @1,70

Üçüncü maçımız Tottenham – Twente arasında oynanacak. Ligde inişli çıkışlı bir grafik çizen Tottenham, Şampiyonlar Ligi ilk haftasında 2-0 geriye düştüğü maçta deplasmanda W.Bremen’le 2-2 berabere kalmayı başarmıştı.Geniş kadrosu olan Tottenham yeni yeni toparlanıyor.Seyircinin de desteğiyle Hollanda şampiyonunu devireceklerdir.

Tottenham kazanır @1,55

Son maç Rubin Kazan – Barcelona maçı.Bu maçın çok gollü olacağını düşünmüyorum.Rubin Kazan geçtiğimiz sezon oynanan 2 maçta da Barcelona’ya yenilmemiş hatta Nou Camp’tan 1-2’lik galibiyetle dönmüş,Rusya’daki maç ise 0-0 bitmişti.Bu maçta da beraberlik beklesem de toplam gol sayısının 2-3’ü geçeceğini sanmıyorum.

TG 2-3 @1,75

1 yorum:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails