17 Eylül 2010 Cuma

Galatasaray Basketbol'da Avrupa'da



Birkaç saat önce gelen haber ,artık resmi nitelik kazandı.Bence Galatasaray'ın her türlü branşının bir şekilde Avrupa'da olması lazımdır.Bu sene basketbolda geçen seneki tatsızlıklar yüzünden olamayacaktık.Ancak Maroussi BC'nin ekonomik nedenlerden dolayı ,Yunanistan'ın doğan boşluğunu Paok doldurdu.Hal böyle olunca da direkt olarak Eurocup gruplarına yükselen PAOK BC’nin ön eleme turundaki kontenjanı ise Galatasaray Cafe Crown’a geçti.

Rusya temsilcisi BC Spartak Saint Petersburg ile ön eleme maçlarına çıkacak takımımız ,bu elemeyi geçerse Eurocup gruplarına katılmaya hak kazanacak.2008 yılında Final Four oynadığımız kupada bu sene yeniden bu başarıyı yakalamaya çalışacağız.Efes Pilsen'de ,Benetton'da başarıdan başarıya koşan Oktay Mahmudi Galatasaray Cafe Crown için en büyük şans olacak.



Bir röportajında Galatasaray'ın Avrupa'da olmamasının üzüntü verici olduğunu söyleyen hocamız ,oluşan durumda takımımızı çok iyi motive edip ,iyi yerlere getirecektir.Avrupa yolu açık olsun takımımızın...

1 yorum:

  1. Kesinlikle harika bir olay oldu bu bizim için. Bu tür bir turnuvada kesinlikle olmamız gerekirdi ve öyle ya da böyle bu turnuvanın içine daihl edildik. sonuna kadar zorlayacak bir kadroyada sahibiz umarım güzel şeyler yaşar ve yaşatır basketbolcularımız. hocamızın hırsı ve heyecanı da üst düzeyde olunca ve buna bilgisi ve tecrübesinide katarsak güzel işler bizi bekliyor diyebilirim.

    YanıtlaSil

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails