16 Eylül 2010 Perşembe

Elano Ne Yapacaz Biz Senle?



Zaragoza seyircisi hafta sonu Malaga maçında sinir krizlerine girerken; hepimizin aklına geçen sene bizim de böyle sinir krizleri içinde olduğumuz gelmiştir. Leo Franco, geçen senenin yanlış transferlerinden biriydi ve Galatasaray seyircisi ona olduğundan fazla sabretti. Onun yanlış bir transfer olduğu ve hiçbir zaman katkı veremeyeceği açıktı.Ve Leo Franco'dan vazgeçildi. Belki de zarar ederek...

Bu senede aynı durum Elano için geçerli. Dünya Kupası'nda ağızlara bir tutam bal çalan Elano attığı goller ile herkesi kandırdı. Dunga'nın hocalığı dışında da milli takıma girme ihtimali zaten yoktu. Orada da vasat futbol oynayan Elano, sakatlanmasa belki de ondan kurtulunabilinirdi. Ama Elano ne yazık ki Galatasaray'ın elinde kaldı. Son Gaziantep maçında ilk kırk beş dakika vasat bir futbol oynayan Elano'ya Rijkaard bile zor tahammül etti. Devamlılığı olmayan, fizik gücü yetersiz Elano'da bundan sonra ısrar edilmemeli.

Eğer Rijkaard orada devamlı oynayacak birini arıyorsa denenmesi gereken oyuncu Pino olmalı bence. Belki oynatılmaması olası bir transferinde zarar ile satılması durumunu ortaya çıkartacak ama yine de bu Elano ile maç kazanmak ve bir sistem oturtmak imkansız...

2 yorum:

  1. Elano'dan bende yavaş yavaş umudumu kesmeye başladım. Lakin Pino'da çok fazla güvenilecek bir futbolcu değil. Arda iyileşince hocanın, Kewell-Misimoviç-Arda şeklinde bir diziliş deneyeceğini tamin ediyorum.

    http://hagininkosani.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  2. Aynen öle Elano kötü ama Pino'da gerçekten güveneceğin ,sakatlık sorunları yüzünden devamlı yararlanabileceğin bir oyuncu değil.Milli takımda kanatta oynayan ,harikalar yaratan Arda takımda da aynı oyunu oynasın sorun zaten kalmaz.

    YanıtlaSil

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails