5 Ocak 2011 Çarşamba

Aziz'in Yancısı Adnan

İki gündür Colin Kazım'ın transferi hakkında haberler çıkıyordu zaten.Transferin Galatasaray için bir fiyasko ve hatta rezalet olduğu gerçeğini bir yana koydum.Zaten bu transfere şaşırmadım,sonuçta bu tip transferler artık her transfer sezonunda klasik Les Adnans ritüeli olmaya başladı ve biz buna alıştık.Bu süreçte Aziz Yıldırım'a stadı gezdirilmesini ve bundan saatler sonra sözleşmesi fesh edilen Kazım'ın Galatasaray'la anlaşmasını tüm Galatasaraylılar gibi ben de kabullenemiyorum.Gün içerisinde Aziz Yıldırım'ın,"sizin sol bek sıkıntınız yok,Hasan Ali'den vazgeçin onu biz alalım,siz deSerdar Kesimal'i alın,piyasayı yükseltmeyelim" önerisine olumlu yanıt veren "yetersiz Adnan",Aziz Yıldırım'ın eteğinden dökülen ekmek kırıntılarıyla karnını doyurmaya devam ediyor.Ancak bir fenerbahçeli bu takımı Adnan Polat kadar kötü yönetebilirdi.Sanki herşey kasten yapılıyor...

3 yorum:

  1. Kesin Türk Telekom Arena gezisinden sonra yemekte Aziz Yıldıvım Adnan Polat'a kakalamıştır Kazım'ı. Rakı sofrasında falan yani. Yoksa akla mantığa sığan bir tarafı yok transferin.

    YanıtlaSil
  2. Burak yazdıklarına katılıyorum da bir yeri anlamadım:

    "Aziz Yıldırım'ın,"sizin sol bek sıkıntınız yok,Serdar Kesimal'den vazgeçin onu biz alalım,siz de Hasan Ali'yi alın,piyasayı yükseltmeyelim""

    Sol bek olan Hasan Ali zaten, Serdar değil ki?

    YanıtlaSil
  3. Doğru söyledin Hakan,yazıyı o sinirle bir çırpıda yazmıştım,okumadım bile hatta yazdıktan sonra... düzelttim kardeşim,düzeltmen için sağolasın.

    YanıtlaSil

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails