16 Ocak 2011 Pazar

Umut ?

Belki de biz,GS'ye gönül verenler olarak çok iyimseriz,çok romantiğiz.Göreve geldiğinden beri sportif anlamda bir getirisi olmayan bir başkanın ve yaverinin harcadığı takımdan hala medet ummaktayız.Aman düzelecek,iyi yoldayız,takviyeler gelecek vs vs vs...

Hep bir umut bekliyoruz nedense... Galatasaray'ın olduğu yerde umut vardı ya hani bir ara... Evet hala öyle ama Adnanların olduğu yerde hiçbir şey yok... Sırf protesto etmesinler diye taraftarlara bilet satmayan,davetiyeleri de belli kurum ve kuruluşların yönetim kademelerine dağıtan bu adam,o gelenlerin kuzu gibi oturup Galatasaray'a yapılan hakaretleri dinleyeceğini sanıyordu."Galatasaray'ın kiracı olarak bile sorumluluk taşıyamayacak vaziyette olması" gibi bir cümleden sonra gelen tepkiler gayet normaldir.Takıma böyle hakaret edilirken başkanın çıkıp "protestocular cezalandırılacak" diyerek taraftarını satması zaten bildiğimiz karakterini ayyuka çıkardı.

Ayrıca herkes şunu bilmeli ki herkesin herkesi protesto etme hakkı vardır.Ve Adnan efendi,sen bu takımda olduğun sürece protesto edileceksin!

DİPNOT: Stada gelince,ben -belki bu olanlardan,bu omurgasız yönetimden dolayı- stada hiç ısınamadım...

1 yorum:

  1. Tepki belkide yine olacaktı ama asgari seviyede kalacaktı. Ancak toki başkanının saçma sapan konuşmaları sayesinde taraftar demiyorum onlar davetiyeli seyircilerdi taraftar değillerdi tepki göstermeye başladı ve deyim yerindeyse film koptu sonrasında tepki daha büyük oldu. Ancak şu da unutulmamalı ki o tepki gösterenlerin hepsini Adnan Polat yönetimi davet etti :)

    YanıtlaSil

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails