2 Ekim 2010 Cumartesi

Cumartesi Kuponu


İlk maçımız Gladbach – Wolfsburg maçı olacak.Oynadığı 6 maçta 19 gol yiyen ve 10 gol atan Gladbach’ın,güçlü bir hücum hattına sahip olan Wolfsburg’dan da gol barajını aşacak kadar gol yiyeceğini düşünüyorum.Wolfsburg’da Karim Ziani kadroda yok.Sistem düşünenler için 3,55 oranlı handikaplı Wolfsburg galibiyetini öneririm.Ancak benim seçimim Wolfsburg galibiyetinden yana.

Wolfsburg kazanır @1.90


Diğer maçımız Nancy – Lyon maçı.Lige kötü başlayan Lyon toparlanmaya başlıyor.Eksikleri olmasına rağmen Hapoel maçından galibiyetle dönebilen Lyon’un maçlarında her şey olabilir.Nancy’nin bu sezon evinde maç kazanamadığını hatırlatmakta fayda var.Nancy’de Vahirua,Lyon’da ise Briand yok.Bu maçta moralli Lyon’un galip geleceği kanaatindeyim.

Lyon kazanır @2.10


Son seçimim Parma – Milan maçı.Şampiyonlar liginde Ajax’la berabere kalan Milan o maçta birçok pozisyonu değerlendiremedi.Ajax maçında dinlendirilen Ronaldinho’nun bu maçta oldukça etkili olacağını düşünüyorum.Pozisyon sorunu çekmeyen Milan bu maçta da kazanacaktır.

Milan kazanır @1.85

1 yorum:

  1. Wolfsburg maçı 1-1 bitti 10 dakika daha dayanabilselerdi 2 de 2 gidiyordunuz.Takip etmeye devam ediyorum.Bir dahaki kupona oynayabilirim

    YanıtlaSil

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails