30 Ağustos 2012 Perşembe

Burak Yılmaz Meselesine Dair-Şampiyonlar Ligi Çook Farklısın Çok


Burak Yılmaz’a ahlak dersi vermeye kalkan sığ görüşlüler;
Günlerdir Burak Yılmaz  ve emek hırsızı kavramlarını birleştirerek medya üzerinden ikinci Engin Baytar vakası oluşturma çabasındasınız. Öncelikle Burak Yılmaz’ın içinde bulunduğu pozisyonu net bir şekilde tanımlamak cidden zor. Penaltı veya değildir diyenlere asla bir sözüm olmaz. Ama Burak Yılmaz sahtekardır demek gerçek bir art niyet ürünüdür. Öncelikle Burak için ‘Feda’ beklentisi içine girmediniz mi ey etikçiler? Burak sizi istemedi diye mi gözünüzde dünyanın en art niyetli insanı? Burak oyuna girer girmez onu ıslıklamak bir defa sizin art niyetli olduğunuzun açık kanıtı ve sizler gerçek bir kuyruk acısı yaşamaktasınız. Olayın  Batuhan tarzı bir oyuncuyu sahiplenme durumu var ki o da sizin nasıl bir karakter de olduğunuzun açık kanıtı.

Diğer taraftan  Engin’i bitirme operasyonunda sırayı Burak’a vermiş yancı Fenerbahçe taraftarı var ki; ‘onlar bu ülkede  şikeyi sahiplenmiştir’ aynı statta oynanacak maçta yine Feda’yı reddedip sarı-lacivert formayı giymiş Egemen’e edilecek küfürlerde yine bu sahte hassasiyeti gösterecekler mi?

Aklımdaki başka bir soru da atılan ikinci golde neden bir tek Beşiktaş taraftarı  Umut topu elle almıştır dememiştir. Çünkü cevap Burak’ta yaşanan kuyruk acısıdır. Mehmet Topal resmen elleriyle gol atmıştır ama Beşiktaş taraftarı önemsememiştir bile bunu çünkü tek doğru olması gereken insan Burak’tır Beşiktaş taraftarı üzerinde.

Bence Feda dediğiniz sezonda bir içsel yaklaşım içine girin ve kendinize de çeki düzen verin Beşiktaş taraftarı. Selçuk için Fatih Terim için edilen küfürlerin nedenini sorgulayın doğrularınızı, yanlışlarınızı sorgulayın.

Yukardaki resim son Şampiyonlar Ligi maçımızdan ve üzerinden cidden çok zaman geçti ama gün Şampiyonlar Ligi günü..

Fenerbahçe elenmiş, kazanılacak gelirler artmış, takım yüksek bir potansiyele sahip, kazanma arzusu tavan yapmış…

Şartlar bu iken gerçekten kendi adıma  çok güzel şeyler yaşanılacak beklentisi içindeyim. Kura bir çekilsin artılar, eksiler değerlendirilir ama eğer Milan- Braga- Bate gelirse grupta birincilik şansımız olur. Porto-Schalke- Cluj’lu grup bize bir üst turu gösterir. Barca-City-Dortmund ayarında bir grup ise bizi kara kara düşündürtür. Hadi bakalım hayırlısı olsun şimdiden.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails