19 Temmuz 2012 Perşembe

Yeni Sezon Formaları (2012-2013)


Dün yapılan 2012-2013 sezonu forma lansmanından önce twitter ve sözlüğe kırmızı formanın sızdığını gördük. Bu forma olayını, her yılı bağımsız düşünerek değerlendirmek bence yanlış olur. Nike'ın bu sezon için yaptığı bu 3 forma da kaliteli, buna lafım yok. Tek göze takılan şey, özellikle parçalı formadaki Türk bayrağı logosunun yeri. Türk bayrağı logosu acayip eğreti duruyor. Nike logosu ortada olsaydı da o bayrak sağ göğüste, GS arması da sol göğüste olsaydı. Bu Nike için bir prensip mevzusu olabilir ama umurumda değil arkadaş. Sen Nike'ın müşterisisin, istediğini yapmak zorunda. 

Bir başka mevzu da, yıllardır taraftarın özlemini çektiği sarı formaya kavuştuktan sonra, neden hemen kaldırıyorsunuz ki? Geçen sene sarı forma alamayan adamlar daha ne kadar bekleyecek? Veya alanlar sarı formayı napacak? Kırmızı formaya lafım yok ama beyaz forma yerine sarı forma yapılsaydı daha güzel olurdu.  Geçen seneki sarı forma üzerinde rötuşlar yaparak güzel bir forma yaratilabilirdi. Beyaz formaya çamur atmak istemiyorum. Özellikle Semih ve Baros'a çok yakışmış. Gel gelelim ki bu takımın esas rengi sarı kırmızıdır ve her sezon sarı ağırlıklı bir forma olması gerek diye düşünüyorum.

Ve son olarak, forma fiyatlarından bahsedeyim. Taraftar olarak takımımıza destek olmalıyız, eyvallah ama 120 lira nedir arkadaş ya? Bu formayı alacak adamların %80'i öğrenci. Bu forma en fazla 99 lira olmalıydı. Sözün özü, ben bu sezon formalarından tatmin olmadım. Sarı formasız sezon istemem ben arkadaş!

3 yorum:

  1. Real Madrid'in hangi forması 40 Euro'ymuş ? Gidip alalım hemen. Avrupa'daki büyük kulüplerin formaları en az 80 Euro'dan başlar.

    http://www.realmadridshop.com/stores/realmadrid/products/kit_selector.aspx?selectorid=469

    YanıtlaSil
  2. hıı real madrid'in forması 42 euro gir bak bi sitesine kaç euro'ymuş acaba

    YanıtlaSil
  3. Ona bakmadan kulaktan dolma yazmıştım, düzeltildi. Lakin benim vurgulamak istediğim formaların fiyatlarıydı. Kıyaslama yapmaya gerek yoktu aslında. Forma her türlü P-A-H-A-L-I!!!

    YanıtlaSil

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails