19 Eylül 2011 Pazartesi

Gaziantep’te Maç İzlemek Sadece 1.25 TL


Her zaman için Galatasaray sevdam, aşkım her şeyin ve her durumun üstünde ama bu sezon başı itibariyle Gaziantepspor'da göreve başladım. Görevim Süper Lig’in köklü ama seyirci yönünden daima gerilerde kalmış kulubü Gaziantepspor’un taraftar organizasyonunu düzenlemek ve takımın daha coşkulu ve dolu tribünlere oynamasını sağlamak.

2001 yılı Gaziantepspor’un şahlandığı ve Anadolu’dan şampiyon çıkmaz tabusunu yıkmaya çok yaklaştığı sene... Bugünlerde yaşanan seyirci probleminin temeli de o günlere dayanmakta. İlk yarısı 3-0 biten maç ikinci yarı türlü saçmalıklarla Rapaiç’in slalom yaparak attığı golle 4-3 bitiyor ve Gaziantep şehrinin futbol kaderi de belki o gün baştan sona tekrardan yazılıyor. Bugün Gaziantep’e geldiğinizde hala o maça yanan taraftarlar mevcut. Ayrıca kulüp tarihinde kupa kazanılmaması da halkın içinde derin bir yara. İşte bu nedenlerden dolayı Gaziantep iddialı kadrolar kurmasına, yönetimsel bazda önemli hamleler yapmasına rağmen seyirci anlamında bir türlü gereken desteği alamayan bir kulüp. Son senelerde Tabata-Karcemarskas-Danny-Cenk Tosun-İsmail Sosa gibi futbolcuları ülke futboluna kazandıran başkan yardımcısı Mehmet Kızıl ve diğer yönetim üyeleri Gaziantep halkının futbol kaderini değiştirmekte kararlı ama gelişmekte olan Gençlik 27 grubunun kısıtlı katkısı dışında daha büyük bir taraftar katkısı başarılar için şart.


Sezona iki yenilgi ile başlayan Gaziantepspor yarın Kayserispor ile sahasında yeni bir start verecek lige. Ve bu maçın biletleri kale arkası tribünler için sadece 1.25 TL. Birçok maçı boş tribünlere oynayan Gaziantepspor’un 1.25 TL’ye maç izleme şansı sağladığı bu maç bence çok önemli. Süper Lig maçı izlemek bu kadar ucuzken bence Gaziantep halkı da önemli bir sınav verecek. Şimdiden merak ediyorum yarınki tribünlerin durumunu. Ve Gaziantep halkının bu fırsatı iyi değerlendirerek takımının yanında olmasını umuyorum.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails