20 Aralık 2010 Pazartesi

Konyaspor - Galatasaray

Daha önce Aydın Yılmaz'ın şampiyonluk yolunda önemli bir 3 puan kazandırdığı Konya deplasmanında bu sefer bir başka genç oyuncumuz Anıl Dilaver'in,yine son dakikalardaki golüyle galip geldik.Bu sefer tabi şampiyonluk yolundaki önemli bir galibiyet değildi.

Bütün bunlar bir yana Hagi'nin Galatasaray üzerinde neler yapmaya çalıştığını anlama konusunda hala yetersizim sanırım.Çoğu blogger arkadaşlarımız Hakan Balta'nın oynadığı o bölgede 3 maçta 2 gol 1 asist yaptığını ve hatta Manisaspor'da da o bölgede yaptığından falan bahsederek Hagi'nin ne kadar doğru bir seçim yaptığını anlatıyor.Merak ettiğim şey ise forvette mecburiyetten Anıl'ı deniyorsan ve "ben gençlere güveniyorum" mesajı vermek istiyorsan,orta sahada neden Musa veya Cumhur'u denemiyorsun da Hakan Balta'yı oraya koyuyorsun sorusunun cevabıdır.Hagi'ye olan sevgimiz ne olursa olsun bitmez.Ancak devre arasında revizyon yapmayı planlıyorum dedikten sonra hala Serdar Özkan'dan medet ummak neyin nesi? Zaten lig falan gitmiş,bugün oynadığımız futbola bakınca,Ayhan'ın yerine Musa olsaydı hiçbir şey farketmeyeceğini herkes biliyor.Buna rağmen Ayhan yerine gelecek sezonun temeline atmak adına Musa-Cumhur gibi gençleri neden oynatmaz Hagi? Bu soruların cevabı var mı onu da bilmiyorum.

Bir diğer konuda Lorik Cana mevzusu.Uzun zamandır söylüyoruz.Galatasaray'da bir oyuncu rakiple tartıştığında kimse destek çıkmıyor diyoruz.Bugün Cana çıktı ve bence gerekeni yaptı.Kendisini hiç sevmem ama Aydın'ın da bu konuda hakkını teslim ederim.O hengamede Balta,Ayhan,Çağlar falan ayırmaya çalışırken gidip Kere'nin boğazına sarılması da benim için gamsız denilen Aydın'ın da bu ruha sahip olduğunu gösterir.Cana'nın pozisyonla ilgisi yokken kırmızı kart görmesini eleştirenleri de anlarım ancak herkes bilmeli ki bu adam takım arkadaşı boğuşurken kenarda durup seyrederse kendisinden utanacak bir adamdır,kısacası adam gibi adamdır... Ruhsuzlara ders ola...

6 yorum:

  1. Maça bakmak nasip olmadı, Göztepe deplasmanından dönüyordum maç saatinde.
    1-0lık skor sadece 3 puanı getirir. Umdumuz şey farklı galibiyetler. Zevkli oyun. Gerçi maça bakamadım işte bi tek gole baktım. Goldeki paslaşmalar güzelmiş. :)

    YanıtlaSil
  2. Mesele de o zaten 3.Lig takımı gibi oynayıp Barcelona gibi gol atıyoruz.Takımın dengesizliği burda...

    YanıtlaSil
  3. Nihayet be Burak özledik yazılarını arayı soğutma bu kadar :)

    Serdar'ın 80 dk'da yaptığından fazlasını Aydın 10 dk'da yaptı.Cana zaten adamdır dayanamaz haksızlığı isyan eder. Arkadaşına yapılanı kabullenemez. Keza Aydın'da öyle. Kadıköy'de Fenev maçından önce Arda'yı Fenerliler aralarına almışken bir tek Aydın koşup gelmiş balıklama dalmıştır aralarına. Böylesine Adam gibi Adamları görmek bu rezil sezonda hiç değilse tebessüm ettiriyor insana.

    YanıtlaSil
  4. Eyvallah kardeşim sağolasın... Erdem'in askerliği,benim şehir değiştirmem falan derken arayı sağuttuk farkındayım... Bundan sonra kaldığımız yerden devam...

    YanıtlaSil
  5. Hayırdır Burak nereye yerleştin?

    YanıtlaSil
  6. Bundan sonra bir aksilik olmazsa İstanbul'dayım Hakan... İş durumunda değişiklik olmazsa buralardayım.

    YanıtlaSil

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails