1 Aralık 2010 Çarşamba

Elano: Herkes Kendi Yoluna Gider

Ben şu aşamada Elano'nun satılmasına asla karşı değilim,bilakis iyi ki gitti.Fakat Elano'nun 2.9 milyona Santos'a gittiği haberini resmi siteden sanki marifetmiş gibi "şu kadar paradan vazgeçti" diye açıklayan ve akıllarınca cahil civelek taraftara "zarar etmedik" mesajı vermeye çalışan köylü kurnazlığındaki bir yönetime diyecek laf bulamıyorum artık.

Elano gitsin,eyvallah.İliç gittiğinde daha çok üzülmüştüm.Lafı fazla uzatmıcam,Galatasaray'ın isim yapmış adamlara ihtiyacı yok.Sistemli bir yapılanma olduktan sonra yıldız diye bir şey yok.Örneğin Afellay çok mu iyi adam? Bence vasatın üstünde bir yetenek ancak Barcelona'ya gittiğinde yıldız gibi oynayacak.Sistemin varsa ve doğruysa,kimi koyarsan koy yıldız olur.Bülent Korkmaz,Hakan Ünsal,Capone,Okan,Ümit Davala gibi oyuncular çok mu büyük yıldızlardı? Elbette hayır; ancak bir sistemin içinde var oldular,tamamlayıcı unsur oldular.Neyse dediğim gibi yapılanma kökten olsun,yıldız falan istemiyoruz artık,sistem istiyoruz.

2 yorum:

  1. Geldiği günden beri takıma birşey katmadı Elano.
    Katamadı. Çünkü Galatasaray Elano varken hiç takım olamadı. Suçlu Elano değil, ortada bi sistem yokken geldi Elano ve hali ile başarılı olamadı. Yanlış zamanda gelmese böyle olmazdı diyorum. Yolu açık olsun..

    YanıtlaSil
  2. İyi işleyen bir takımda başarılı olabilecek bir adam.. Örneğin: Barcelona da Xavi'nin yerine bile koysanız anormal sırıtmayacağını düşünüyorum. Fakat "biz kötü bir takımız gel, bizi kurtar" diye güvenilecek adam(*) değil. Messi değil yani.. Yolu açık olsun..

    (*)=Keita o tip bir adamdı işte ama onuda tutamadık ki..

    YanıtlaSil

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails