15 Kasım 2010 Pazartesi

Vur Baltayı Çok Geçmeden

"Tavır, azim, hırs, disiplin, sahadaki her şey önemlidir. Oyuncu Galatasaray gibi bir takımda oynadığını çok iyi anlamalıdır. Maalesef sadece isim olarak bir futbolcu Galatasaray'da oynayamaz.En iyisini sahaya çıkartmak zorundayım. Ama siz de görüyorsunuz ki bazı işler doğru değil. Dolayısıyla bu konuda bir şeyler yapmak zorundayım. Oyuncular çok az verim veriyor. Büyük isim taşıyan, tecrübeli oyuncular, çok az verim veriyor. Maalesef durum bu. Kim bizle bu şekilde devam etmek isterse onunla devam ederiz."

Yapacağın revizyonsa eğer,devre arasını beklemene gerek yok.Tren kaçtı zaten,vur baltayı çok geçmeden...

5 yorum:

  1. en doğrusu da "bizim için herşey zor" olmuş

    YanıtlaSil
  2. Şeriatın kestiği parmak acımaz. Kes bu parmağı Hagi. Ne karar alırsan al arkandayız. Yeter ki şu pisliklerden takımı temizle.

    Dediğin gibi Burak tren kaçtı zaten artık daha fazla beklememek gerek.

    YanıtlaSil
  3. Senin de dediğin gibi A2 ile çıkarsak Aslantepe'yi bundan daha çok doldururuz,bu sene gitti en azından seneye için kurtarırız takımı.

    YanıtlaSil
  4. Musa-Cumhur-Emre vs.

    Konuyla alakasız olacak ama Cana da sakatlanmış bu arada Kayseri ve BJK maçlarında göbek Ayhan-Barış kesin:(

    YanıtlaSil
  5. Musa oynasa Ayhan'dan kötü oynayamaz çünkü futbolu dibe vurdu artık.

    Ahmet Kesim ya da Sinan oynasa Servet'ten kötü oynayamaz. En fazla onun kadar hata yaparlar ama yapmamayı öğrenirler öğrenecek yaştalar.

    Emre Çolak şu haliyle 5 tane Sarp'ı cebinden çıkarır.

    ... bu liste böyle uzar gider takımda böyle oyuncular oldukça. Başarılı olmamız için alt yapı orjinli oyuncular şart bu takıma. Yakın tarihe bakmak yeterli.

    YanıtlaSil

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails