11 Kasım 2010 Perşembe

Hasan Kabze'nin Gecesi

Galatasaray'dan sonra Rubin Kazan'a ve son olarak sezon başında oradan da Fransa Ligue 1 temsilcisi Montpellier'e transfer olan Hasan Kabze,dün gece Montpellier'nin Lille'i 2-1 mağlup ettiği Fransa Kupası karşılaşmasında takımının 2 golüne de imzasını atarak takımını finale taşıdı.Özellikle attığı ikinci goldeki ısrarı,golü isteyişi ve hazırlayışı görülmeye değerdi.Maç sonrası Montpellier resmi sitesinde ilk sayfada Hasan Kabze'nin resmi vardı.Hasan Kabze'nin aslında Montpellier'deki genel performansı vasatın altında ancak gol atması bizleri tabiki sevindiriyor.Bir Galatasaray taraftarının Hasan Kabze ile ilgili fazla olumsuz fikri yoktur.Sonuçta verilen şansların hepsinde elinden geleni yapmış ve şampiyonluktaki BJK maçı performansıyla önemli bir yer kazanmıştır gönüllerde.Başarılarının devamını diliyoruz...

7 yorum:

  1. Hasan Galatasaray'a ilk geldiğinde kötüydü.İlk başlarda yani.Şuanki Mehmet Batdal'ında olduğu gibi.İşte o zamanlar Hasan'a HasanKAZMA derdim. :D Sonra Bjk maçında aldı gönlümüzü.

    YanıtlaSil
  2. Evet mesele önemli maçlarda iş yapması ve ben kendini geliştireceğini düşünüyordum ama sistemine düşmesi gerek.O da zaten bulunduğu yerde 3. veya 4. forvet olmak istemediği için gitti,saygı duyduk.

    YanıtlaSil
  3. Galatasaray veya Galatasaray gibi kalitede, şampiyonluğu oynayan hiç bi takımda 1.forvet olamaz zaten.Anca böyle yılda bir gol atar, süpriz yapar.

    YanıtlaSil
  4. Evet katılıyorum,keşke M.Sarp-Barış gibileri de onun gibi haddini bilse ve oynayacağı,kalitesine göre bir takıma gitseler :)

    YanıtlaSil
  5. Ah bu konuda da ben sana katılıyorum dostum, Barış neyse geç hırslı haddini belki bilemiyor kalmak oynamak istiyor da, hatta onun biraz olsa da krediside var.İlk geldiği sezon Serkan Çalık ve Barış çok güzeldi.Hatta o sezon Galatasaray'ın kadro full türk gibiydi.Serkan'da Barış da o sistem de iş yapmışlardı.Şimdi ise Barış bu sistem de oynayamıyor.Gönderilmeli.
    Mustafa Sarp ? için zaten söylencek bi söz yok. :)

    YanıtlaSil
  6. Barış'a ben kredi vermiyorum artık çünkü kapasitesi belli,bir sürü genç var onları denemek görmek gerek artık.Barış yerine Musa'yı görmek istiyoruz artık,en azından ilk 18'de...

    YanıtlaSil
  7. Efsanevi Beşiktaş maçı ile ve attığı gollerden sonra kolay kolay gülemeyen, aşırı yoğun konsantrasyonuyla çok sevdiğim futbolculardan biridir.

    YanıtlaSil

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails