6 Ekim 2010 Çarşamba

Milli İşkence



Şimdi hangi Galatasaraylı vatan millet edebiyatı yapabilir?Hangimiz Arda’nın sakatlığına milli görev diyebilir?Evet acı ama gerçek Arda Turan yine milli takımda sakatlandı ve altı hafta yok…

Sabri ,Hakan Balta şimdi de Arda.Bu kadar kolay ve basit bu iş maalesef.Yani milyon dolarlık yatırım yaptığın ,sezonu onun liderliğine göre planladığın kaptanın en asgari sezonun ikinci yarısına kadar yok.Açık konuşmak gerekirse bana kalırsa sezonun da sonu anlamında bu sakatlık.Milli görev uğruna kaptan feda edildi.Şimdi bir soru soralım …Arda Turan neden milli takım kadrosuna sakatlığı geçmeden seçildi.Veya Arda olmadan milli takım Almanya maçına çıkamaz mıydı?

Galatasaray her hattı ile Arda’ya muhtaçken ,milli takımın böyle bir zorunluluğu yok.Ama sakat sakat alıp ,Arda’nın ve Galatasaray’ın kaderi ile oynandı.Yönetim de bu konuda ne dese boş artık.İş işten çoktan geçti.Tekrardan soruyorum…Hangi Galatasaraylı vatan millet edebiyatı yapabilir şu durumda?...

3 yorum:

  1. "Sahipsiz sanıyorlar Galatasaray'ı" diye bir yazı yazmıştım blog'uma. Sanırım öyle. Hakemlerin Galatasaray'a tavırları, federasyonun Galatasaray'a karşı senelerdir takındığı tavır. Ve tabii ki bir de medya! Yönetimin artık sessizliğini bozup, kükremesi gerekiyor..

    http://jaimelesport.blogspot.com

    YanıtlaSil
  2. Sonra Rijkaard vatan haini ilan edilir tepki gösterdi mi. Diyorlar; madem sakattı, gitmeseymiş. Eminim ki Arda vatan haini ilan edilirdi işte o zaman. Zaten Arda ne yapsa olay oluyor.

    Yönetimin artık sesini çıkarması gerekiyor. Hakemler, federasyon, medya.. Galatasaray'ı sahipsiz sanıyorlar, ama değil..

    http://jaimelesport.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  3. Medyanın ve federasyonun tarafı belli ama A.Polat'ın A.Yıldırım'ın yaveriymiş gibi ortada dolaşmasından kaynaklanıyor.Bu yönetimin değişmesi takımı toplayacak ve oyunculara takım olgusunu aşılayacak bir teknik heyet lazım.Arda'nın da gitmesi lazım.Yeni yıldızlar çıkması icin bu şart.Yönetim Arda'ya sığınmaktan vazgeçer böylece.2 sene önce Arda merkezli genç potansiyelli takım sözü de yalan oldu.O vaatler pratiğe dönseydi uzun vaadede başarıyı getirecek takım kurulmuş olurdu.Arda da bu yalana alet oldu.Bunun yalan olduğunu anlayıp çoktan gitmesi gerekirdi.

    YanıtlaSil

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails