21 Ekim 2010 Perşembe

Hagi...?



Kim gelirse gelsin inanılmaz saçma eylemlerin olduğu bir dönem yaşıyorduk.Hakan-Terim-Karaman hatta ve hatta Daum isimleri geçti teknik direktörlük için.Ve sonunda futbolculuğuna aşık olduğumuz adam tekrardan hocamız oldu.

Altını kalın olarak çiziyorum ve tekrardan diyorum.Futbolculuğuna aşık olduğumuz adam Hagi...

Keşke işin teknik direktörlük boyutunda önemli şeylere imza atmış olsaydı.Bizde olduğu zamanları bıraktım;Bursa zamanında hatta Romanya'daki kariyerinde kayda değer bir şeyler olsaydı.Ama olmadı böyle bir durum hiç.

Şimdi bu durum beni endişendiriyor mu peki?Ona da hayır.Çünkü bakıyorum ki Adnan Polat ve yanaşması Adnan Sezgin hala görevdeler.Ama şuna da içerliyorum içten içe.Tugay'a bari el sürmeselerdi diyorum kendi kendime.

Yani sıkıntı hali devam ediyor.Gelecek karanlık ,hafta sonu ondan karanlık.Yüzü önünde Hagi ve Tugay görmek,yine sevinen karşı tarafın taraftarının laflarına maruz kalmak...

Hagi hoşgeldin ama off ,off,off...

3 yorum:

  1. Hagi'ye tamam ama Tugay'ımızı niye kurtlar sofrasına atıyorlar. O bizim geleceğimizdi umarım Adnans ellerinde kaybolup gitmez.

    YanıtlaSil
  2. Aynen benim de endişem bu.Ümit Davala,Bülent Korkmaz,Ali Yavaş,Cevat Güler harcayan bu ikili Tugay'ı da harcamaz inşallah...

    YanıtlaSil
  3. Kazma takım ile (cihan,Orhan Ak vs) 2.olan ve çoğumuzun hatırladığı en baba derbi galibiyetini bize yaşatmış bir adamın elinde şu an o kadroya göre daha iyi bir kadro var.Bu kadroyu adam eder mi orası sorun işareti.Ancak Rijkaard'a verdiğimiz desteği Hagi'ye vermek gerek.Artık geldi ve yapacak bir şey yok.Hayırlı olsunn.

    YanıtlaSil

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails