13 Ekim 2010 Çarşamba

Emre Belözoğlu Hiç Düşünme...



Milli takım yenilmiş ve milli takımın kaptanı maç sonu çıkıp ne konuşacak diye bekliyorsunuz.Aslında onun edeceği her kelime başından sonuna kadar saçma ve yanlış; ama sonunda milli takımın kaptanlık makamındaki bir şahıs o.Ve sözde futbol filozofu çıkıyor ;bulunduğu konumun farkında olmadan saçmalayıp duruyor.''Milli takımı bırakmayı düşünüyorum ve dostlarımla konuşup karar alacağım.Bu da bir ilk olacak''diyor.

En kestirmeden söylüyorum.Hiç düşünme hemen bırak Belözoğlu...
İki maçta da katkısı olmayan,ikinci maçta duracağı yeri bilmediği için maçın kaybedilmesinde başrol oynayan bir kaptan,arkadaşlarını suçlayarak veda konuşması yapıyorsa bundan sonra zaten bu formayı giymemeli.Üstelik bunu bir yıldır düşündüğünü söylemesi üretemeyen,dağınık milli takımın göstergelerinden biri.Türk futbolu zor bir dönemden geçecek,milli takımın kaptanlığı verilen insan bir senedir kafasında saçma fikirleri ile yaşayacak.Yazık hakikaten çok yazık...


Daha bir hafta öncesinde Galatasaray altyapısını ağzına alan Belözoğlu Cüneyt,Bülent gibi kaptanların yetiştiği bir yuvanın bozuk bir örneği maalesef.Etik ve ahlaki değerlerin noksan olduğu Belözoğlu yeni camiasının potansiyel Selçuk Yulası,Gürcan Bilgiçi.Bu olayda da camiası onu en iyi şekilde koruyacaktır.Yakındır Belözoğlu devam etsin kampanyalarının başlaması.İzleyin,görün...

2 yorum:

  1. Bu konuyla ilgili kafamdan birşeyler geçiyordu az önce."Milli takımı Emre seçiyor" söylentileri çok ucuz geliyordu kulağıma ama Emre 2012 de kadroda olacağını nerden biliyor? Gerçek bir teknik direktör bu kafayla seni tekrar kadroya çağırmaz zaten ama orda Oğuz ağabeyin varsa,kadroyu da sen seçersin zaten.

    YanıtlaSil
  2. Bu adam bu kadar kafası çalışan bir adam işte, Extensor Sinan yazardı hep böyle şeyleri ama adam haklıymış, Emre olsun Sergen olsun Rıdvan olsun vs. Bir adamın futbol zekasının yüksek olması, zeki bir adam olduğu anlamına gelmiyor maalesef. Daha da kötüsü olay keşke sadece kısıtlı düşünme yeteneği falan olsa ama değil asıl etken cahillik!

    YanıtlaSil

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails